Trouwkaarten

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Om hier te komen moet er echter wel een hoop aan vooraf gaan. Waarschijnlijk heb je hier ook een mooie trouwlijst voor opgesteld. Iets wat daarop zeker niet mag ontbreken zijn de trouwkaarten.

Verschillende trouwkaarten
Op je trouwkaarten laat je precies zien hoe jij je trouwdag voor ogen hebt. Je vertelt de mensen waar je gaat trouwen, wat de planning is en wat ze kunnen verwachten. Toch is het met een trouwkaart altijd een probleem dat je niet alle mensen voor alle dagdelen uitnodigt. Er zijn mensen die je de hele dag op je bruiloft wilt hebben en er zijn mensen die je alleen ’s avonds voor je feest uitnodigt. Als je via Goededoelenkaartje.nl je trouwkaarten besteld is dit probleem opgelost. Je kan namelijk ook verschillende kaarten maken zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Maak het apart
Het leuke aan je eigen trouwkaarten maken is dat je alles compleet naar je eigen wens kan maken. Je kan de afbeelding zelf kiezen of je kan er natuurlijk een leuke foto op plaatsen. Voor de foto maakt het ook niet uit wat voor foto het is. Je kan een leuke foto op je kaart zetten van jezelf en je partner, de bruiloftslocatie of iets wat voor jullie gewoon veel betekent. Ook bestaat er nog de mogelijkheid om extra illustraties en teksten toe te voegen.

Je eigen trouwkaarten maak je via Goededoelenkaartje.nl


U kunt niet meer reageren.