Bijzondere trouwkaarten voor jouw bijzondere dag

Het is feest, feest en nog eens feest! Na een aantal jaren samenzijn hebben jullie besloten om te trouwen. Jullie worden man en vrouw en dat moet groots gevierd worden. Om deze dag zo mooi en bijzonder mogelijk te maken is er veel wat geregeld moet worden. Het eerste wat jullie willen doen is natuurlijk dit grote nieuws met iedereen delen! Op Goededoelenkaartje.nl hebben jullie de mogelijkheid om dit nieuws te delen met persoonlijke en speciale trouwkaarten.

trouwkaartenKant-en-klaar of eigen
Je hebt de keuze uit twee opties, namelijk: een kant-en-klare kaart of een blanco kaart die je een eigen tintje kunt geven. De website beschikt over een grote verzameling kaarten waar je keuzes uit kunt maken of waar je voor inspiratie terecht kunt. Voor je familie en vrienden is het extra speciaal om persoonlijke trouwkaarten te maken en ze hiermee van harte uit te nodigen naar de bruiloft! Heb je een foto van jullie samen, dan kun je die uploaden en als afbeelding gebruiken. Kies je eigen kleuren, illustraties, achtergronden en natuurlijk tekst. Het is volledig aan jou!

Help een handje mee
Trouwkaarten op Goededoelenkaartje.nl zijn extra speciaal. Je kunt namelijk een keuze maken uit één van de dertien of alle dertien goede doelen waar Goeddoelenkaartje.nl mee samenwerkt. Van elke trouwkaart die je stuurt gaat er 50 eurocent naar het door jou gekozen goede doel. Zo maak je speciale trouwkaarten en steun je mensen in nood.

Maak jouw trouwkaarten en help tegelijkertijd je medemens op Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply