Bijzondere trouwkaarten maken

Op een romantisch moment heeft je vriend je ten huwelijk gevraagd. Je wordt nu zijn vrouw en hij jouw man. Je bent al druk met plannen en regelen en je leeft op een roze wolk. Je wilt dat al je beste vrienden, familie en kennissen bij deze mooie dag aanwezig zijn. Op Goededoelenkaartje.nl kun je zelf originele trouwkaarten maken.

Foto op je kaart
Heb je een leuke spontane foto van hoe verliefd jullie zijn of een romantische vakantiefoto? Die kan je op de voorkant van je trouwkaart zetten. Je kan je trouwkaarten verder maken door leuke illustraties, figuren en kaders toe te voegen. Heb je geen leuke foto? Dan kun je ook een kaart kiezen uit de uitgebreide kaartencollectie.

Originele tekst
Vaak staan er op de trouwkaarten die je kant-en-klaar koopt saaie en standaard teksten. Ga je zelf trouwkaarten maken op Goededoelenkaartje.nl dan kun je een originele tekst bedenken voor in de kaart. Verras je vrienden en familie door er een persoonlijk tintje aan te geven.


trouwkaarten makenSteun het goede doel
Een extra voordeel is dat als je trouwkaarten gaat maken op Goededoelenkaartje.nl dat je met elke kaart die je verstuurd een goed doel steunt met € 0,50. Je kunt kiezen uit één van de dertien goede doelen. Zo kun je met trouwkaarten maken ook nog het goede doen steunen.

Interesse in trouwkaarten maken? Kijk naar op Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply