Trouwkaarten zelf ontwerpen

Het is waar elk meisje van jongs af aan van droomt, de perfecte bruiloft! De mooiste jurk, de lekkerste taart en natuurlijk de perfecte trouwkaart. Op Goededoelenkaartje.nl kun je nu jouw trouwkaarten zelf ontwerpen.

Hoe werkt het?trouwkaarten zelf ontwerpen
Online je trouwkaarten zelf ontwerpen is heel gemakkelijk. Je kan de trouwkaart precies zo maken zoals het er in jouw gedachten uit ziet. Je start met een mooie voorbeeldkaart. Deze kan je naar eigen smaak aanpassen met kaders, figuren en tekst. In deze fase kan je er echt een persoonlijk tintje aan geven. Als je jouw trouwkaarten zelf ontwerpt bij Goededoelenkaartje.nl weet je zeker dat je een unieke trouwkaart hebt.

Een goed doel
Je eigen trouwdag is natuurlijk één van de belangrijkste dagen in je leven. Je hebt hier zo lang naar uitgekeken. Het moet de beste dag van je leven worden. Het steunen van een goed doel kan een extra goed gevoel geven aan deze mooie dag. Op Goededoelenkaartje.nl kan je trouwkaarten zelf ontwerpen en koppelen aan een goed doel naar eigen keuze. Er gaat dan per kaart €0,50 naar dat goede doel dat jij zelf hebt uitgekozen.

Wil jij ook je trouwkaart zelf maken en versturen? Surf  dan snel naar Goededoelenkaartje.nl en ontwerp jouw trouwkaart hier.

 


Leave a Reply