Trouwkaarten

Gaan jullie binnenkort trouwen? Op Goededoelenkaartje.nl maak je de meest originele trouwkaarten en steun je ook nog eens automatisch een goed doel naar keuze!

Omdat je op Goededoelenkaartje zelf je trouwkaarten kunt samenstellen, bepaal jij helemaal zelf hoe deze er uit komt te zien. Dat maakt Goededoelenkaartje.nl geschikt voor het maken van kaarten voor iedere gelegenheid, zoals bedankkaartjes of trouwkaarten!

Velen stellen gingen jullie al voor. Wij vragen onze klanten soms om een reactie. Lees hieronder een aantal reacties over de via Goededoelenkaartje bestelde trouwkaarten;

Freek de Jong en Marie de Jong – Everts

“Wij kozen er voor om onze trouwkaarten te maken op Goededoelenkaartje.nl omdat er automatisch 0.50 per kaartje naar War Child gaat. Wij hebben een sterke affiniteit met War Child. Buiten dat is de website zeer gebruiksvriendelijk om zelf mooie trouwkaarten te maken”.


Gert-Jan en Sanne Wolf

Wij hebben voor Goededoelenkaartje gekozen omdat we van vrienden een keer een kerstkaartje van dit initiatief per post ontvingen. Deze kaart was erg mooi en omdat je zelf alles kunt aanpassen, vonden we hem ook erg geschikt voor onze trouwkaarten. Wij hebben zowel de uitnodigingen als onze  bedankkaarten via Goededoelenkaartje verstuurt.

Wij hadden uiteindelijk 100 gasten, dus schonken wij 2 x 100 = 200 x €0.50 = 100 aan Unicef, zonder dat we meer betaalden dan de trouw- en bedankkaarten bij andere aanbieders! Bedankt voor de snelle levering en service!

Ga ook zelf aan de slag met het maken van jullie unieke trouwkaarten!


Leave a Reply