Trouwuitnodigingen zelf maken

Zijn jullie eindelijk zover om de grote stap te wagen? Zijn jullie zo zeker van jullie liefde voor elkaar dat jullie dat willen verzegelen met een huwelijk? Geniet daar dan van want het zal één van de mooiste momenten uit jullie leven worden.

Een hoop geregel
Bij een huwelijk komt veel kijken. Er moet een huwelijksdag vastgesteld worden, de bruidskleding moet perfect zijn, er moet een gastenlijst komen, een locatie geregeld worden, getuigen gevraagd worden, een huwelijksreis geboekt worden en vergeet vooral niet om al jullie familie, vrienden en kennissen uit te nodigen.

Zelf trouwuitnodigingen maken
Om jullie bruiloft zo creatief mogelijk te maken kunnen jullie op Goededoelenkaartje.nl jullie trouwuitnodigingen zelf maken. Maak hierbij gebruik van de samengestelde collectie op de site, of upload zelf een mooie foto van jullie. Deze kunnen jullie vervolgens bewerken met kaders en teksten.

Steun een goed doel
Het mooie initiatief van Goededoelenkaartje.nl is dat jullie bij elke kaart die jullie bestellen een goed doel naar keuze steunen. Er gaat namelijk vijftig cent van elke bestelde kaart naar het goede doel. Voorbeelden van goede doelen die jullie kunnen steunen zijn: STOP AIDS NOW!, SOS Kinderdorpen, KWF Kankerbestrijding, War Child, Artsen zonder Grenzen en Het Rode Kruis.

Ook voor andere uitnodigingen of kaarten ga je naar Goededoelenkaartje.nl


U kunt niet meer reageren.