Uitnodiging

Een feest vieren is iets heel leuks. Je wilt dat iedereen er bij is en dat het heel gezellig wordt. Hoe kan je op een leuke manier een uitnodiging sturen om mensen te laten weten dat je een feest geeft? Op Goededoelenkaartje.nl kan je zelf uitnodigingen maken.

Leuk kaartje op de deurmat
Het is veel leuker om een ouderwetse uitnodiging in de brievenbus te krijgen. Tegenwoordig stuurt iedereen een mailtje, maar dit gaat ook vaak fout. Mensen krijgen zoveel mail binnen dat ze hem niet lezen, het kan in de spam terecht komen of ze verwijderen hem per ongeluk. Daarom is het handiger en persoonlijker om een echte kaart te versturen.

Online versturen
Dit kan op een moderne manier. Je hoeft niet naar de winkel te gaan of twintig of dertig kaarten te kopen. Tegenwoordig verstuur je de uitnodigingen online, maar toch krijgt iedereen een echte uitnodiging op de deurmat. Op Goededoelenkaartje.nl kan je deze uitnodigingen versturen.

Zelf je kaart maken
Je kan jouw eigen kaart maken. Er is een grote collectie aan afbeeldingen te vinden op de website. De kaart kan helemaal naar eigen wens gemaakt worden. Er zijn ook kaders en figuurtjes te vinden, waardoor de kaart nog leuker wordt. Daarnaast is er ook een optie om een eigen foto of plaatje te uploaden. Hierdoor wordt het kaartje uniek en zien familie en vrienden meteen dat jij het bent die hen uitnodigt.

Steun automatisch een goed doel
Naast al deze leuke opties, steun je ook nog eens automatisch het goede doel. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met twaalf goede doelen, waarvan jij er één kunt uitkiezen. Per verzonden uitnodiging gaat er vijftig eurocent naar de gekozen hulporganisatie.

Twijfel niet langer, ga snel naar Goededoelenkaartje.nl en maak jouw uitnodiging.


Leave a Reply