De perfecte uitnodiging

Een uitnodiging maken lijkt zo simpel, maar dat kan soms vies tegenvallen. Je wilt namelijk niets vergeten. Het  staat immers voor het evenement waar je de gasten voor uitnodigt. Gelukkig is Goededoelenkaartje.nl een handig middel om mooi en effectief een gepaste uitnodiging te maken.

Met Goededoelenkaartje.nl maak je heel simpel de mooiste uitnodiging voor elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeestje. Gregory werd pas geleden 21 jaar en speciaal voor deze unieke dag wilden zijn ouders een uitnodiging maken. Ze uploadde via de website een foto waarop Gregory nog als klein schattig baby’tje te zien was. Ze voegden vervolgens nog een tekst toe. Zo maakte ze binnen enkele minuten de perfecte uitnodigingskaart.

Enthousiast over het ontwerpen van deze uitnodiging, ontdekten ze dat er nog meer voordelen zaten aan Goededoelenkaartje.nl. Wat bleek nou? Per kaartje wordt er 50 cent aan het goede doel geschonken. Dus niet alleen verblijden ze de genodigden, maar droegen ze ook nog een steentje bij aan de verbetering van de maatschappij.

Dus heb jij een uitnodiging die nog gemaakt moet worden, of ken jij iemand die het nodigt heeft? Kijk dan snel op Goededoelenkaartje.nl en maak creatief een eigen uitnodiging!


Leave a Reply