Je eigen uitnodigingskaart maken

Tegenwoordig heeft men gemiddeld 300 vrienden op Facebook, 100 volgens op Twitter en pingt iedereen er op los. Steeds meer communicatie verloopt via het internet, niet echt de meest persoonlijke manier die er is. Geef jij binnenkort een feestje en wil je graag jouw gasten op een leuke en originele manier uitnodigen, doe dat dan met een uitnodigingskaart van Goededoelenkaartje.nl. Doordat het weer eens wat anders is dan een uitnodiging via Facebook of email weet je zeker dat niemand jouw feestje zal vergeten en iedereen aanwezig is.

Een leuke foto
Op goededoelenkaartje.nl kun je kiezen uit de vele leuke uitnodigingskaarten uit het assortiment of je ontwerpt gewoon zelf een uitnodigingskaart. Dit is heel eenvoudig en bovendien erg leuk om te doen. Je begint met het kiezen van een eigen foto voor op de uitnodigingskaart en vervolgens kun je het design gaan maken. Plaats bijvoorbeeld een leuk kader om de foto, zet grappige illustraties op het kaartje en zet een tekst aan de binnenkant waarin je iedereen uitnodigt.
De uitnodigingskaart wordt op deze manier erg origineel en goed bewaard voor de ontvanger.

Vrijblijvend een goed doel steunen
Niet alleen is het versturen van een uitnodigingskaart via Goededoelenkaartje.nl heel erg origineel en leuk, je steunt ook nog eens een goed doel! Dit is helemaal vrijblijvend en brengt geen extra kosten met zich mee. Voor elk verstuurde verhuiskaart gaat er 50 cent naar het door jou gekozen goede doel. Zo maak je niet alleen je vrienden blij, je hebt ook weer een goede daad verricht!

 

Kies uit het ruime assortiment of maak zelf een uitnodigingskaart op Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply