Kom je ook op mijn feestje!?

‘Wat we gaan doen is nog een verrassing, maar je hoeft van te voren nietuitnodigingen te eten en neem je zwemspullen mee!’ Zo ziet ongeveer negentig procent van uitnodigingen voor kinderfeestjes eruit. Niet echt origineel en verrassend, toch? Zou het niet veel leuker zijn dat de jarige job zijn eigen kaartje ontwerpt?! Dit is super origineel en het past helemaal bij hem/haar.

Voordelen kaartje maken
Een aantal voordelen van het maken van een kaartje op Goededoelenkaartje.nl is ten eerste dat het heel erg origineel is. Dit zorgt ervoor dat het kaartje niet, zoals standaard uitnodigingen, in de prullenbak belanden en het feestje vergeten wordt. Last but not least steun je een goed doel! Van elk verstuurd kaartje gaat er 50 cent naar een door jou gekozen goede doel.  Op Goededoelenkaartje.nl is er keus uit 15 goede doelen. Variërend van het WWF tot het Oranjefonds.

Versturen of uitdelen?
Misschien denk je wel: dit duurt mij veel te lang, maar niets is minder waar. Met behulp van de kaartenapplicatie maak je in vier eenvoudige stappen de mooiste en leukste kaarten! Na het ontwerpen kun je kiezen of je de kaarten rechtstreeks wilt sturen of je kind ze liever op school uitdeelt. In het eerste geval voeg je een adressenbestand toe en de kaarten gaan dezelfde dag nog op de post. Deelt jouw zoon/dochter ze liever zelf uit dan worden de kaarten in een pakketje naar jouw huis verzonden!

 


Leave a Reply