Uitnodiging maken

Ben je jarig? Is het tijd om mensen te vragen om jou te vergezellen tijdens één van de kerstdagen? Of wil je iemand een uitnodiging sturen voor een feestje dat je zomaar geeft. Op Goededoelenkaartje.nl vind je onder verschillende categorieën de mogelijkheid om een uitnodigingskaart te versturen.

Laat jouw vrienden versteld staan
Goededoelenkaartje.nl is de thuisbasis voor het maken van de leukste kaarten. Het maken van een kaartje dat dient als uitnodiging is daarom ook geen probleem. Jouw boodschap weergeven op een zelfgemaakte kaart is persoonlijk en uniek. De ontvangers verwachten niet dat jij zo’n mooie kaart hebt gemaakt en zullen dus versteld staan.

Steun een hulporganisatie
Van Goededoelenkaartje.nl krijg je, naast het feit dat je zelf mensen uitnodigt, zelf ook een uitnodiging. Op de website steun je namelijk met elk verstuurd kaartje een goed doel. De uitnodiging houdt in dat jij bepaalt welk goed doel je steunt. Kijk goed tussen de verschillende meewerkende hulporganisaties.

Heb jij plannen voor een feestje? Zet die uitnodiging dan in de vorm van een zelfgemaakt kaartje op Goededoelenkaartje.nl.

uitnodiging voorbeeld


Leave a Reply