Uitnodiging verjaardag

Als je wat te vieren hebt nodig je je vrienden en familie vaak uit via de e-mail. Ook de reactie kan je verwachten via de mail. Sporadisch krijg je nog een keer een belletje of een smsje met een bevestiging, maar tegenwoordig gaat een hoop via het web. Een ouderwetse uitnodiging verjaardag kan je ook nog makkelijk sturen, ook al kan je dit nu ook gewoon over het web doen.

Voorkant
Op Goededoelenkaartje.nl kan je je uitnodiging verjaardag maken en direct naar al je vrienden en dierbaren versturen. Het leuke aan deze uitnodiging is dat je er ook nog van alles zelf bij kan maken. Zo kan je je eigen afbeelding uitkiezen, of een foto van jezelf gebruiken. Ook kan je verschillende kaders en figuren gebruiken om je uitnodiging uniek te maken zodat deze je vrienden en familie een tijd zal bij blijven.

Binnenkant

Als je de voorkant hebt gemaakt is het tijd om aan de binnenkant te beginnen. Hoe ga je je vrienden uitnodigen? Welke tekst ga je er in zetten en welke figuren ga je gebruiken? Een uitnodiging verjaardag heeft vaak een wervende en pakkende tekst nodig. Iets waarmee jij je vrienden of familie overtuigd.

Goede doel
Als je je uitnodiging verjaardag via Goededoelenkaartje.nl maakt, steun je ook nog eens het goede doel. Per verzonden kaartje gaat er vijfig eurocent naar het goede doel van jouw keuze. Zo is het een feestje voor jou en een feestje voor het goede doel.

De beste uitnodiging verjaardag stuur je via Goededoelenkaartje.nl


U kunt niet meer reageren.