Uitnodigingen

Geef jij een hip feestje voor al je vrienden? En ben je nu op zoek naar fancy uitnodigingen? Neem eens een kijkje op Goededoelenkaartje.nl voor hele hippe en trendy uitnodigingen.

Bijzondere uitnodigingen
Een feestje geven we allemaal welleens. Maar stuur een keer in plaats van een afgezaagd en saai smsje eens al jouw vrienden mooie en leuke uitnodigingen. Dan is de sfeer alvast gezet. Met die uitnodigingen kan je alvast helemaal duidelijk maken wat voor soort feestje je geeft. Dan voelen jouw vrienden zich vast en zeker heel speciaal met zulke trendy uitnodigingen!

Uniek, persoonlijke en vooral erg leuk
Uitnodigingen zijn op Goededoelenkaartje.nl zo gemaakt. De site heeft een groot aanbod kaarten. Deze kaarten kan je zelf verder bewerken met foto’s en tekst. Zo heb jij straks hele unieke, persoonlijke en vooral leuke uitnodigingen in een mum van tijd gemaakt. Bovendien gaat er van elke verzonden uitnodiging, die jij op Goededoelenkaartje.nl maakt en bestelt, 50 cent naar het goede doel van jouw keuze. Hoe bijzonder is dat!

Upload jouw adressenbestand op de site en al jouw uitnodigingen worden de volgende dag al bij al jouw vrienden thuisbezorgd! Kan je nu helemaal concentreren op het feestje!


Leave a Reply