Uitnodigingskaarten maken

Word jij binnenkort een jaartje ouder en vind jij dit eigenlijk niet zo leuk, maar wil jij dit stiekem toch wel vieren? Dan kan je op Goededoelenkaartje.nl jouw uitnodigingskaarten maken.

Afwegen
Een verjaardag heeft zijn leuke en minder leuke kanten. Een vervelende kant is dat je weer een jaar ouder wordt, een leuke kant is dat je een feestje kan geven met gezellig mensen. Dit pluspunt is zo leuk dat je toch de overstap maakt om jouw verjaardag wel te vieren.

Zelf ontwerpen
Bij Goededoelenkaartje.nl kan je jouw eigen kaarten ontwerpen. Uitnodigingskaarten maken op de website zorgt dat je jouw creativiteit kwijt kan. Er is een grote collectie aan afbeeldingen, kaders, kleuren, figuurtjes en lettertypes. Hiermee kan je jouw uitnodigingskaart op een manier in elkaar zetten dat het een uniek exemplaar wordt. Al jouw familie en vrienden komen geheid naar jouw verjaardagsfeest.

Versturen
Ook hoef je niet alle adressen zelf te schrijven op de envelop en je hoeft ook niet naar de brievenbus te lopen. Je kan via de website alles regelen. Je kan een Excel bestand uploaden met alle geadresseerden of je voert het handmatig in. Uitnodigingskaarten maken wordt dus een simpele klus waar je niet zoveel tijd aan hoeft te besteden.

gemaakte uitnodiginskaarten
Uitnodigingskaarten maken kan via Goededoelenkaartje.nl en gaat super gemakkelijk.


Leave a Reply