Verjaardagsuitnodiging

verjaardagsuitnodigingBen je binnenkort jarig en geef je een groot feest? Zorg dan dat je verjaardagsuitnodiging opvalt! Een saaie kaart gaat snel de papierbak in, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maak zelf een unieke uitnodiging op Goededoelenkaartje.nl. Gegarandeerd dat de genodigden zullen opkijken!

Opvallend
Op Goededoelenkaartje.nl kun je geheel naar jouw eigen smaak een uitnodiging maken. Gebruik al je creativiteit om een opvallende verjaardagsuitnodiging te maken. Door zelf de kaart te maken, ben je zeker van een unieke uitnodiging. Een aanrader is om een spetterende foto te maken van jezelf. Bijvoorbeeld een foto van jezelf omringt door kleurrijke ballonnen. De vrolijkheid springt van de kaart af en de genodigden zullen blij worden van de kaart. De kaar zal zeker opvallen en bovendien doet een zelfgemaakte foto het altijd goed. Vervolgens kun je een mooie kader om de foto plaatsen en een pakkende tekst toevoegen.

Kies een kaart
Ben je zelf wat minder creatief en heb je geen inspiratie voor een mooie verjaardagsuitnodiging? Dan kun je ook een kaart kiezen uit de grote kaartcollectie. Door teksten te veranderen of illustraties en kaders toe te voegen, geef je toch een persoonlijke tint aan de kaart. Kies een kaart in kleuren die passen bij jou. Zo zal ook deze uitnodiging opvallen.

De oud papierbak is verledentijd met een uitnodiging van Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply