Maak jouw eigen vakantiekaart

Zit jij lekker met een cocktail in het zonnetje of ben je de hele dag aan het skiën met je familie, dan is het leuk om dit te delen met vrienden en familie. Natuurlijk kan dat via Facebook, maar is het niet veel leuker en persoonlijker om een echt vakantiekaartje te sturen? Op Goededoelenkaartje.nl maak je jouw vakantiekaart heel snel en gemakkelijk en steun je tegelijk een goed doel.

Persoonlijk door eigen vakantiefoto
Om de vakantiekaart zo persoonlijk mogelijk te maken is het leuk om een foto van jullie op de voorkant te plaatsen. Bijvoorbeeld met mooie bergen op achtergrond of op het terras. Zo kan iedereen een sfeerimpressie krijgen en zien hoe leuk jullie het hebben. Door een foto kun je jouw vakantiekaart nog mooier maken, maar ook door illustraties toe te voegen, een kader te plaatsen en niet te vergeten: een eigen tekst te plaatsen. Dit alles is heel simpel door de handige kaartenapplicatie.

Kies jouw goede doel
Behalve jouw vrienden en familie maak je nog meer mensen vrolijk. Je steunt namelijk, als je bij Goededoelenkaartje.nl jouw vakantiekaart maakt, een goed doel. Dit goede doel kies je zelf uit. Van elk kaartje dat jij verstuurt,  gaat er 50 cent naar één van de vijftien goede doelen!
Vakantiekaartje

Bespaar tijd en bestel jouw vakantiekaart op Goededoelenkaartje.nl en ze worden voor jou verstuurd!


Leave a Reply