Met een fijn gevoel op vakantie

De meeste mensen gaan één of zelfs meerdere keren op vakantie in een jaar. Je belt je dan suf met de thuisblijvers, omdat zij alles willen weten. “Hoe is het daar? Is het lekker weer? Hebben jullie al leuke dingen gedaan? Bevalt het eten?” Dit zijn vragen die bij de meeste mensen zeer bekend in de oren klinken.

Weg met de hoge telefoonrekeningen
Als je elke keer met de telefoon naar de thuisblijvers moet bellen, tikt dit lekker aan. Daarom kun je nu gemakkelijk en snel vakantiekaarten versturen op Goededoelenkaartje.nl. Op de vakantiekaarten kun je jouw verhaal vertellen zo lang als jij zelf wilt. En het mooie is, het is een vast bedrag die je moet betalen plus per bestelde kaart gaat er 0,50 cent naar een goed doel. Geen gezeur meer over hoge telefoonrekeningen, vakantiekaarten versturen is de oplossing.

Een foto voor de sfeer
Nog een groot voordeel van de vakantiekaarten zijn, je kunt ze helemaal zelf ontwerpen! Wie wilt dit nou niet! Upload een leuke foto van jouw vakantiebestemming op de voorkant en voeg leuke vakantie items toe aan het kaartje. Je brengt het zonnetje of de sneeuwvlokken van jouw vakantiebestemming gemakkelijk in de ontvanger zijn of haar huis!

Blijven genieten van je vakantie
Het klinkt allemaal ingewikkeld en het lijkt alsof je er veel tijd aan moet besteden, maar het tegendeel bewijst. Binnen enkele minuten heb je zelf een leuk kaartje ontworpen  en kun je deze direct versturen. Als je meerdere vakantiekaarten wilt versturen, kun je dit ook in ene keer doen. Je kunt alle adressen uploaden en dan met één klik op de muis, direct versturen. Het is dus makkelijk om eigen vakantiekaarten te versturen en je hoeft deze niet zelf op de post te doen. Je kunt lekker van het zonnetje blijven genieten, terwijl de post het werk doet.

Wil je ook vakantiekaarten versturen en van je vakantie blijven genieten? Ga dan nu naar Goededoelenkaartje.nl en steun een goed doel!


Leave a Reply