Vakantiekaartjes versturen

Wanneer je lekker op vakantie bent is het een goede traditie om aan iedereen aan het thuisfront met een vakantiekaartje te laten weten dat het goed gaat. Daarnaast heeft tegenwoordig iedereeen een digitale camera mee op vakantie. Is het dan niet leuk om een op vakantie geschoten vakantiekiekje te gebruiken als voorkant van jouw vakantiekaartje? Maak er eens iets unieks van op Goededoelenkaartje.nl!
Simpel en snel
Ga op jouw vakantieadres naar het internetcafé en surf naar Goededoelenkaartje.nl. Upload hier bijvoorbeeld een mooie foto van jezelf en je reisgenoten.

Je ontwerpt daar namelijk zelf snel de leukste vakantiekaartjes. Vandaag besteld is morgen al bezorg! Dan voorkom je dat de geaddresseerden jouw vakantiekaart ontvangen wanneer je al weer lang thuis bent. Ook ben je af van de dure postzegels. Ofwel 2 vliegen in 1 klap! Goededoelenkaartje.nl doet ze namelijk voor jou in Nederland op de brievenbus. Dat is dus maar €0,44 per vakantiekaartje in plaats van bijvoorbeeld duurdere postzegels vanuit Spanje!


Steun automatisch het goede doel met jouw vakantiekaartje
Je bent dus goedkoper uit, steunt automatisch een goed doel naar keuze en jouw vakantiekaartjes komen altijd op tijd aan.

Wil je een origineel vakantiekaartje sturen? Ga dan op vakantie naar Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply