De valentijnskaart, het is bijna zover!

De kerst is weer voorbij, het nieuwe jaar is ingeluid. De kerst- en nieuwjaarskaarten die je allemaal hebt ontvangen kunnen weer naar zolder en het is tijd om vooruit te denken. Wat dacht je van bijvoorbeeld Valentijnsdag? Over één maand is het al 14 februari!

Natuurlijk wil je ook dit jaar je geliefde verrassen met een valentijnskaart. Maar natuurlijk hoef je niet alleen je geliefde een valentijnskaart te versturen. Via Goededoelenkaartje.nl kun je een leuke valentijnskaart sturen naar wie je maar wilt. Stuur bijvoorbeeld eens een leuke valentijnskaart naar je beste vriend(in). Valentijnsdag is toch een dag waarbij je even stilstaat hoeveel je van iemand houdt en hoe laat je dat beter overkomen dan met een mooie persoonlijke valentijnskaart!?

Via Goededoelenkaartje.nl stuur je jouw mooie liefdeswens en daar maak je niet alleen jouw geliefde blij mee maar ook een ander! Van elke verzonden valentijnskaart gaat er 50 cent naar het door jou gekozen goede doel. Maakt dat je Valentijnsdag niet compleet? Je kunt kiezen uit heel veel verschillende goede doelen, neem bijvoorbeeld KWF, Unicef of War Child.

Mocht je nou denken dat dit alles extra moeite kost? Dan heb je het mis! Met de gebruiksvriendelijke applicatie kun je makkelijk en snel jouw valentijnskaart in elkaar zetten. Het is in feite een kwestie van de kaart naar jouw wens bewerken en als laatste de kaart adresseren. Kijk op de website voor ons aanbod en laat ook de Valentijnsdag van je medemens één zijn om nooit te vergeten!

Valentijnskaart

Je verspreidt de liefde via Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply