Een origineel cadeau voor Valentijn

Over een paar dagen is het eindelijk zover, het is Valentijnsdag. De keuze om een leuk cadeau aan jouw geliefde te geven is enorm. Van dure parfums tot aan schattige knuffelbeertjes. Maar waarom zou je een duur cadeau kopen als je ook iets kunt geven wat je helemaal zelf hebt gemaakt met een persoonlijke boodschap?!

Uniek valentijnskaartje
Een geschikt cadeau voor Valentijn is niet makkelijk te vinden. Je wilt iets geven waar je geliefde blij van wordt en je wilt ermee laten zien dat je veel van hem/haar houdt. Daarom kun je nu zelf een lieve valentijnskaart ontwerpen! Op Goededoelenkaartje.nl kun je een leuk valentijnskaartje uitkiezen en deze eventueel zelf verder bewerken. Het kaartje wordt dus geheel naar wens. De achtergronden, illustraties, kaders, het is allemaal te bewerken! Ook kun je een eigen foto uploaden en deze plaatsen op de voorkant van de kaart. Hierdoor wordt het helemaal een uniek cadeau voor Valentijn die je geliefde nooit meer zal vergeten. En ook een belangrijk punt, door het bestellen van een zelfgemaakte valentijnskaart op Goededoelenkaartje.nl steun je ook nog eens een zelf gekozen goede doel.

Een geschikt valentijnskaartje
Hoe kies je een geschikt valentijnskaartje uit waarmee je zeker weet dat je geliefde er blij van wordt? Daar zorg je voor door het valentijnskaartje zo persoonlijk mogelijk te maken. Het persoonlijk maken van het kaartje doe je door middel van een lieve tekst. De tekst in het kaartje kun je zelf verzinnen. Je kunt kiezen voor een lief gedichtje of een persoonlijk verhaal over hoe gek je op hem/haar bent. En als je er niet uitkomt welk valentijnskaartje je wilt geven, dan kun je hieronder een aantal leuke voorbeelden bekijken en hopelijk wordt de keuze dan makkelijker!

Laat je inspireren door de voorbeeldkaartjes en ga zelf aan de slag met een origineel cadeau voor jouw Valentijn!


Leave a Reply