Originele valentijnskaarten ontwerpen

De maand februari is weer begonnen en 14 februari komt steeds dichterbij. De dag dat je kan laten merken dat je echt van je geliefde houdt, Valentijnsdag. Op Valentijnsdag kun je allerlei leuke cadeautjes geven aan je geliefde, zoals een doos chocoladehartjes, hartvormige kussens of een knuffelbeertje met een liefdevolle tekst erop. Maar een zelf ontworpen valentijnskaart met een persoonlijke, liefdevolle tekst erop is natuurlijk het leuks om te geven en om te ontvangen.

Origineel valentijnscadeau
De meeste mensen willen niet een standaard cadeau geven en kiezen daarom voor een origineel cadeau. Een zelf ontworpen valentijnskaart van Goededoelenkaartje.nl is de ideale uitkomst voor een origineel cadeau. Niemand anders zal dezelfde valentijnskaart geven en je geliefde heeft nog nooit dezelfde kaart ontvangen. Je kunt de valentijnskaarten geheel naar eigen wens ontwerpen. Wil je een foto samen met je geliefde op de voorkant of wil je een foto uitkiezen uit de collectie? Het is allemaal mogelijk. Je kunt ook een leuk kader uitkiezen en illustraties toevoegen. De tekst voor op het kaartje is ook helemaal te bepalen. Je kunt een persoonlijk verhaaltje op de valentijnskaart plaatsen of kiezen voor een liefdesgedichtje.

Het ontwerpen
In eerste instantie lijkt het zelf ontwerpen van valentijnskaarten ingewikkeld. Dit is niet het geval door de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie op Goededoelenkaartje.nl. Hier kun je aan de slag gaan met je valentijnskaart en als het kaartje naar wens is, kun je deze gemakkelijk bestellen. Je kunt ervoor kiezen om de valentijnskaart direct door te sturen naar jouw geliefde of je laat het pakketje eerst versturen naar jouw adres zodat je het daarna zelf kunt versturen.

Met de valentijnskaarten maak je niet alleen je geliefde blij, je steunt ook nog eens jouw gekozen goede doel. Van elk verzonden valentijnskaart gaat er 50 cent naar het goede doel. Je kunt kiezen uit verschillende goede doelen, zoals KWF Kanker Bestrijding, het WWF of de Nederlandse Hartstichting. Wie wilt er nou niet je geliefde blij maken met een geweldige valentijnskaart en tegelijkertijd één van de goede doelen steunen? Wacht dus niet langer en meteen aan de slag met het ontwerpen van de originele valentijnskaarten!


Leave a Reply