Tips voor valentijn

Valentijnsdag staat over de hele wereld bekend als de dag van de liefde. Het is dé dag dat je jouw liefde, anoniem of niet, mag gaan verrassen zonder dat je een reden hebt om dit te doen. Maar wat moet je nou doen op deze dag om waardering te krijgen van je liefde? Hier twee tips voor valentijn.

Geef bloemen
Bloemen doen het met Valentijnsdag altijd goed. Maar dan de vraag welke bloemen je moet geven? Rozen zijn met Valentijnsdag ook een succes. Vergeet alleen niet de goede roos aan jouw liefde te geven. Rozen hebben namelijk ook nog een betekenis. Het is vrij heftig om aan iemand op wie je al heel lang stiekem verliefd bent een rode roos te geven namelijk. Daarom hier vijf betekenissen van een enkele gekleurde roos.

–          Een blauwe roos: Je bent onbereikbaar.
–          Een oranje roos: Ik ben trots op je.
–          Een gele roos: Laten we vrienden zijn.
–          Een roze roos: Ik vind je leuk.
–          Een rode roos: Ik hou van je.

Geef een kaart
Het meest gebruikte middel op Valentijnsdag om jouw liefde te laten weten dat je om hem of haar geeft is zo simpel als een kaart. Wel kan je een kaart tegenwoordig zo speciaal maken dat het voor degene voor wie het bestemd is altijd een bijzondere betekenis heeft. Op Goededoelenkaartje.nl kan je al kiezen uit verschillende afbeeldingen en deze kan je door middel van illustraties en teksten zo maken dat het altijd een unieke, aparte kaart is. Ook kan je er voor kiezen om zelf een afbeelding te gebruiken of misschien wel een foto van jezelf of jouw liefde!

Een valentijnskaart maak je op Goededoelenkaartje.nl


U kunt niet meer reageren.