Valentijn gedichten

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Na heel lang twijfelen durf je de stap te zetten: je gaat zeggen wat je voor hem of haar voelt. Maar hoe kun je dat het beste overbrengen? Ga je stotteren wanneer je iets wilt zeggen? Stuur dan een kaartje met een van de vele valentijn gedichten! De mooiste valentijnskaarten vind je op Goededoelenkaartje.nl.

Nu nog de tekst…
Een kaart uitzoeken of maken is nog niet zo’n groot probleem. Maar wat moet je nu ooit voor gedicht op de kaart plaatsen? Logisch dat je niet een afgezaagd gedichtje wilt plaatsen als ‘rozen verwelken, schepen vergaan, maar mijn liefde voor jou blijft eeuwig bestaan’. Die valentijn gedichten kennen we nu wel. Het beste is om zelf een mooie tekst te bedenken. Iets persoonlijks doet het altijd goed. Maar als je niet zo creatief bent, schrijf dan een klein zinnetje dat past jullie past. Neem de songtekst van zijn of haar lievelingsnummer, of een quote die iets met jullie te maken heeft. Zorg in ieder geval dat het persoonlijk is.

Voorbeelden
Om inspiratie op te doen heb ik hier een aantal originele valentijn gedichten opgezocht en verwerkt in een kaart. Hopelijk kom je zo zelf op een idee om jouw liefde te betuigen.

Je liefde betuig je met een kaart van Goededoelenkaartje.nl

   

 


Leave a Reply