Valentijn gedichtjes

Een originele manier om je liefde te uitten tegenover je geliefde. Veel mensen zoeken naar de beste manier om dit te doen. Maar omdat veel manieren al een beetje standaard zijn geworden wordt dit steeds lastiger voor veel mensen. Een gewone valentijnskaart vind je misschien te standaard. Maar als jij een valentijnskaart met een zelf verzonnen gedicht erop naar jouw geliefde stuurt, dan kan jullie dag geheid niet meer stuk.

De reden voor een gedichtje
Met Valentijn gedichtjes kan je op een leuke en originele manier je geliefde vertellen wat je werkelijk voor hem of haar voelt. Veel mensen vinden het moeilijk om dit recht in iemands gezicht te zeggen. Op een kaart is dit een stuk makkelijker. Het leukste is natuurlijk om zelf een gedichtje te schrijven zodat je jouw gevoelens goed kunt uitten.

Tips
Om mooie Valentijn gedichtjes voor op een kaart te bedenken, staan hieronder een paar tips:
Tip 1: Wees origineel. Gebruik geen standaard liefdesgedichten.
Tip 2: Hou het gedichtje kort, maar zeer krachtig.
Tip 3: Het is een manier om je gevoel te uitten, dus doe dat dan ook.

Plaats je gedicht
Ben je helemaal tevreden over jouw gedichtje? Dan is het tijd om de valentijnskaart te maken. Op Goededoelenkaartje.nl heb je de mogelijkheid om helemaal zelf jouw valentijnskaart te ontwerpen. Doe dit aan de hand van voorbeeldkaarten of upload een foto van jouw en je geliefde. Verander de kaart totdat je tevreden bent door middel van kaders en figuren. Als laatste plaats je uiteraard jouw mooie gedicht.

De laatste stappen
Als je helemaal tevreden bent over de voorkant, kan je nog een mooie tekst op de achterkant schrijven. Goededoelenkaartje.nl verstuurd jouw zelfgemaakte valentijnskaart dan naar jouw geliefde. Het mooie is dat je met elke kaart die je verstuurd bij Goededoelenkaartje.nl een goed doel naar keuze steunt.

Bij Goededoelenkaartje.nl ontwikkel je jouw originele kaart voor elke gelegenheid.


U kunt niet meer reageren.