Valentijn kaarten

Wanneer Valentijnsdag om de hoek komt kijken is het altijd de vraag wat je voor je liefde moet gaan doen. Geef je een roos, gaan jullie uit eten, of durf je eindelijk te bekennen aan die leuke meid dat je haar wel ziet zitten. Wat je verder doet maakt in principe niet heel veel uit. Wat het altijd wél goed doet is, zijn valentijn kaarten.

Kaarten in allerlei maten
Valentijn kaarten zijn er in alle soorten en maten. Op Goededoelenkaartje.nl kan je nu zelfs een XXL-kaart naar je liefde gaan sturen. Zo laat je pas zien hoe veel je om iemand geeft! Wat je op je valentijn kaart zet is helemaal aan jou. Is het voor je vrouw met wie je al vier jaar getrouwd bent? Of is het voor een jongen op wie je helemaal gek bent? En durf je je naam er onder te zetten of hou je het op anoniem?

Blijf anoniem
Mocht je van plan zijn je kaartje anoniem te gaan versturen dan is dat helemaal geen probleem en hoef je zeker niet bang te zijn dat je toch wordt achterhaalt. Je kan op goededoelenkaartje direct het adres intypen zodat je kaartje meteen wordt verstuurt. Zo wordt je handschrift ook niet achterhaald. Nog een voordeel: de postbezorger zal anoniem je brief door de bus doen!

Valentijn kaarten maak je op Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply