Valentijn komt er aan!

Het duurt nog een maandje, maar veel mensen zijn er toch al wel druk mee bezig om dingen te regelen. Valentijn. De dag dat je aan iemand laat weten dat je diegene lief hebt in de vorm van een kaartje, bloemen, chocolade, een etentje of iets anders romantisch. De één vindt het één van de mooiste dagen van het jaar en pakt graag groots uit. De ander vindt het maar commerciële onzin en doet er niet aan mee. En dan is er nog de persoon er tussenin. Die niet graag aan de commerciële rage meedoet, maar toch ook niet niets speciaals op die dag wil doen. Voor die persoon hebben wij een goede oplossing.

Wel eens van Goededoelenkaartje.nl gehoord? Op deze website kun je, net zoals zo veel websites zoals Kaartopmaat.nl, wenskaarten uitzoeken, bewerken en versturen. Maar wat uniek is aan deze website; van elke kaart die je verstuurt gaat er €0,50 naar een goed doel. Dit goede doel kun je in de eerste stap uitkiezen. Daarna kies je pas je kaart uit. Er zijn 16 goede doelen waaruit gekozen kan worden waaronder ‘Het Rode Kruis’ en ‘WNF’.  Als je dus met Valentijn een kaartje stuurt via deze site, dan maak je niet alleen je geliefde blij, maar help je ook mee met de strijd voor een betere wereld.

Welk type je ook bent, je ziet het overal om je heen. In reclames, etalageruiten en op de tv zijn er weer programma’s te zien zoals “All you need is love”. Je wordt er dagelijks mee geconfronteerd. En ook al wil je niet, vaak bezwijk je er toch voor. Of je boycot het compleet.

Ben jij zo’n boycotter? Hier een tip. Pluis van te voren wel even goed uit of je lover niet een Valentijnfreak is! Want niets is erger dan iemand die enorm teleurgesteld in je is op, wat men zegt, de meest romantische dag van het jaar!

 valentijnskaarten


Leave a Reply