Valentijns kaart

Eén keer per jaar viert de hele wereld de dag van de liefde. Dit gebeurd op 14 februari en staat beter bekend als Valentijnsdag. Stelletjes en geheime liefdes verassen elkaar dan met leuke cadeautjes als teken van hun liefde. Het meest traditionele cadeau is de Valentijns kaart.

Eigen kaart ontwerpen
Je kan natuurlijk een standaard kaart in de winkel kopen, maar vooral een geheime liefde zal hier niet van onder de indruk zijn. Het is tegenwoordig veel leuker om een unieke kaart zelf te ontwerpen. Op deze manier kan je de kaart helemaal aanpassen aan jouw eigen wensen. Upload bijvoorbeeld een foto en bewerk deze vervolgens met verschillende kaders, figuren en leuke teksten. Een goede site waarop je deze mogelijkheid hebt is bijvoorbeeld Goededoelenkaartje.nl

Goede doelen steunen
Het unieke van Goededoelenkaartje.nl is dat je met elke kaart die je ontwerpt en besteld een goed doel naar keuze steunt. Er gaat namelijk vijftig cent van elke kaart naar dit goede doel. Daarnaast kan je op deze website zelf een kaartformaat kiezen. Verras jouw geheime liefde of vaste vriend of vriendin met een enorme kaart. Deze verassing zal hij of zij nooit meer vergeten. 

De goede doelen
De twaalf meest bekende goede doelen kun je steunen bij het bestellen van een kaart. Dit zijn: De Zonnebloem, STOP AIDS NOW!, Amnesty International, Het Rode Kruis, Unicef, SOS Kinderdorpen, Het Wereld Natuur Fonds, Natuurmonumenten, KWF Kankerbestrijding, De Nederlandse Hartstichting, War Child en Artsen zonder Grenzen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen alle goede doelen tegelijk te steunen. Bij deze keuze wordt het geld verspreid over de goede doelen.

Ga nu snel naar Goededoelenkaartje.nl


U kunt niet meer reageren.