Leuke voorbeeld smsjes voor Valentijn

Als je verliefd bent voel je je gelukkig, leef je op een roze wolk en wil je in de buurt zijn van je grote liefde. Er is één dag in het jaar die in het teken staat van de liefde. Op die dag kan je aan je vriend, vriendin, man, vrouw, of iemand anders waarvan je houdt laten zien hoeveel je om diegene geeft.

valentijns smsjesVerras je partner – tips
Er zijn verschillende manieren hoe je je partner kan verrassen. Hieronder een paar voorbeelden.

– Bloemen: Bij de bloemenwinkels zijn de rode rozen in de dagen rond Valentijnsdag niet aan te slepen. Je kan je partner verrassen met een grote bos rode rozen.

– Valentijns smsjes: Smsjes versturen doet iedereen. Je kan je partner verrassen met liefdevolle valentijns smsjes. Hier kan je een grappig tintje aan geven door bijvoorbeeld je valentijns smsje te sturen in sms taal. Maar je kan ook een mooi gedichtje per sms versturen.

– Kaart: Heb je misschien iemand waar je smoorverliefd op bent, maar durf je het niet te vertellen? Dan kan je een anoniem kaartje versturen. Op Goededoelenkaartje.nl kun je online je eigen kaartje ontwerpen en laten versturen.

Maak online je valentijnskaart
Op Goededoelenkaartje.nl kun je je eigen valentijnskaart ontwerpen. Zet een mooie foto van jullie tweeën op de voorkant of kies een leuke afbeelding uit de collectie. Daarna kun je hem helemaal afmaken door leuke illustraties, figuren en kaders te plaatsen.

Een valentijnskaart is toch veel leuker dan valentijns smsjes! Kijk op Goededoelenkaartje.nl en ontwerp de kaart zelf.


Leave a Reply