Valentijnscadeaus

Eén keer in het jaar viert de hele wereld de dag van de liefde. Dit wordt gedaan op 14 februari en staat beter bekent als Valentijnsdag. Het is dan een traditie om jouw geheime liefde te laten weten wat je voor hem of haar voelt. Daarnaast is deze dag ook bedoeld voor huidige stelletjes. En bij zo’n bijzondere dag horen natuurlijk ook speciale Valentijnscadeaus.

Cadeaus voor mannen
Hieronder een top vijf van Valentijnscadeaus voor mannen:

  1. Online echte Valentijnskaart sturen. Er zijn tientallen websites waarbij je zelf een Valentijskaart kan samenstellen met foto’s, teksten en kaders. Een goed voorbeeld hiervan is Goededoelenkaartje.nl
  2. Parfum voor mannen. Zorg er wel voor dat het luchtje bij de man past. Kijk bijvoorbeeld stiekem naar de luchtjes die hij al heeft en wijk hier niet te veel van af.
  3. Muismat met foto. Door een leuke foto op een muismat te plaatsen wordt de man steeds herinnert aan een leuke tijd als hij achter de computer zit.
  4. Skydive. Een stoere uitdaging die elke man een keer zou willen beleven.
  5. Persoonlijke kalender. Dit is een kalender waarbij je elke maand een foto van jullie kan plaatsen. Ook dit maak je vaak online.

 Cadeaus voor vrouwen
Hieronder een top vijf van Valentijnscadeaus voor vrouwen:

  1. Valentijnsboeket bloemen. Elke vrouw houdt van een mooie bos bloemen. De rode roos staat symbool voor liefde en is zeer toepasselijk op Valentijnsdag.
  2. Parfum voor vrouwen. Ook hiervoor geldt dat je niet te veel moet afwijken van de geurtjes die de vrouw al heeft.
  3. Lingerie. Een mooi setje lingerie doet het altijd goed op Valentijnsdag. Zorg dat je de maten van de vrouw weet zodat je een mooi passend setje kan kopen.
  4. Valentijnsknuffels. Een mooi beertje met een hartje vinden vrouwen vaak een lief gebaar.
  5. Een massage arrangement. Elke vrouw houdt ervan om verwent te worden. Met dit arrangement kan ze lekker ontspannen.

Valentijnskaarten
Een Valentijnskaart is één van de meest traditionele Valentijnscadeaus. Hieronder zie je voorbeelden van zelfgemaakte Valentijnskaarten op Goededoelenkaartje.nl.

Kaarten blog valentijn

Wees origineel en creatief bij het uitkiezen van jouw Valentijnscadeaus!


Leave a Reply