Valentijnsdag

Het is 14 februari, ook al ben je niet verliefd, er is altijd wel iemand in je leven waar je van houdt en veel om geeft. Valentijnsdag is de dag waarop je diegene kan laten weten hoe belangrijk hij of zij voor je is. Dit kun je doen door lekker uit eten te gaan of een bloemetje te geven, maar het is ook leuk om een mooie kaart te versturen!

Verras je anonieme lover
valentijnsdag
Misschien heb je wel een grote liefde, maar durf je het diegene niet te vertellen. Op Goededoelenkaartje.nl kun je zelf een kaart maken speciaal voor Valentijnsdag en die anoniem laten versturen. Maar niet alleen voor je anonieme lover is een kaart versturen op Valentijnsdag spannend en leuk. Ook je vriend of vriendin verrassen is leuk. Hij of zij zal versteld staan van jouw zelf gemaakte kaart!

Valentijnskaart met foto
Wil je de kaart nog specialer maken? Dan kun je op de voorkant een foto, van bijvoorbeeld jullie twee├źn, plaatsen. Om de foto kun je dan een mooi kader zetten en af is je kaart! Wat helemaal gemakkelijk is, is het adres van je lover online invoeren en dan ligt hij de volgende dag op de deurmat!

Verras je lover met een kaart! Kijk op Goededoelenkaartje.nl.

 

 

 

Bron foto: nfp Vlaanderen


Leave a Reply