Valentijnskaart

Heb je al vier jaar een relatie, ben je al twintig jaar getrouwd of ben je pas twee weken verliefd? Het maakt voor een valentijnskaart niet uit. Een valentijnskaart is het ultieme middel om je genegenheid voor iemand te tonen. Om het nog specialer te maken voor je valentijn kun je de kaart ook nog eens zelf maken.

Het speciale moment
Een doosje bonbons, een knuffelbeer en een roos. Dit zijn dingen die met Valentijnsdag veel worden weggegeven aan geliefden. Wat al jaren gedaan wordt en wat ook niet in dit rijtje mag ontbreken is de valentijnskaart. Het is zo speciaal om een roze of rode envelop op je deurmat te zien liggen. Om vervolgens met bonkend hart de kaart uit de envelop te halen en dan naar de afzender te kijken. Ook al is deze kaart van de man met wie je al zes jaar getrouwd bent, het moment van de valentijnskaart openen is en blijft erg speciaal.

Creëer je eigen valentijnskaart
Om de valentijnskaart nog specialer te maken kan je deze ook zelf maken. Op Goededoelenkaartje.nl kan je zonder heel veel moeite een unieke zelfgemaakte kaart versturen. Voor de voorkant kan je zelf een afbeelding uitkiezen en deze nog specialer maken door tekst of andere illustraties toe te voegen.  Dan het belangrijkste van de valentijnskaart, de binnenkant. Welke woorden ga je gebruiken om jouw gevoelens te tonen? En hoe sluit je af? Zet je je naam neer of blijft het bij ‘je valentijn’?

valentijnskaartVerstuur je kaart meteen
Op Goededoelenkaartje.nl kan je de kaart direct naar het gewenste adres versturen. Mocht je echter een enorme casanova zijn en er meerdere willen hebben om te versturen, dan kan je ook een setje kaarten naar je huisadres laten sturen en ze daar zelf adresseren. Bij Goededoelenkaartje.nl kan je als bezorgdatum 14 februari kiezen. Dan wordt je kaart sowieso op die datum bij je geliefde in de bus gedaan.

Ga naar Goededoelenkaartje.nl voor de ultieme valentijnskaart!


U kunt niet meer reageren.