Valentijnskaart

Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar laten zien hoeveel ze van elkaar houden door het geven van cadeautjes, bloemen, een valentijnskaart en vooral extra aandacht. Wil je jouw geliefde ook verassen op 14 februari? Stuur dan een persoonlijk en unieke valentijnskaart via Goededoelenkaartje.nl; je valentijnskaart wordt dan écht gedrukt en op Valentijnsdag door de postbode bij jouw valentijn thuis bezorgd!

Veel mensen gebruiken tegenwoordig Valentijnsdag om iemand te verassen met een valentijnskaart. Een anonieme valentijnskaart is daar natuurlijk wel het geschiktste middel voor.

Goededoelenkaartje.nl heeft een collectie met vele liefdes kaarten. Bij het versturen van jouw valentijnskaart gaat er ook nog eens automatisch €0,50 naar het door jouw gekozen goede doel; je slaat met jouw valentijnskaart via Goededoelenkaartje dus 2 vliegen in 1 klap!

Waar Valentijnsdag precies vandaan komt is niet bekend. Er zijn meerdere mythen over de afkomst van Valentijnsdag. Alle met een verhaal dat gaat over onvoorwaardelijke liefde en opoffering voor zijn of haar geliefde.


Leave a Reply