Valentijnskaarten

Ben jij helemaal in love maar durf je het hem/haar niet te vertellen? Maak dan een leuk kaartje. Kijk eens tussen de nieuwe collectie valentijnskaarten van Goededoelenkaartje.nl. Pas de valentijnskaart naar smaak aan en gooi hem door de brievenbus van jouw lover.

 

valentijnskaartenValentijnskaarten moeten perfect zijn
Op Goededoelenkaartje.nl vind jij alles wat je nodig hebt. Veel diverse achtergronden maken het voor jou lastig om een keuze te maken. En dat is maar goed ook want valentijnskaarten moeten perfect zijn. Een romantisch kader zorgt er voor dat het oog zich nog meer richt op de kaart. Het oog van jouw geliefde. Als je jouw keuze hebt gemaakt is het tijd om wat leuks aan de binnenkant te zetten. Hoe ga je dat aanpakken? Verklap jij wie deze mooie kaart verstuurd heeft of houd je dat nog een tijdje geheim?

Liefde voor jouw lover en voor het goede doel
Om het hele concept nog wat extra kracht bij te staan, steun jij gelijk een goed doel. Valentijnskaarten staan voor liefde, het steunen van een goed doel ook. Omdat dat zo goed bij elkaar past is het de perfecte gelegenheid om ze te koppelen. Zo verklaar jij de liefde aan jouw lover en steun je daarnaast een goed doel naar keuze. Toon jij jou liefde alleen aan die mooie jongen/meid of ook aan de natuur, kansarme kinderen en zieken? Kies je voor het laatste, dan ben je bij Goededoelenkaartje.nl aan het goede adres.

Op Goededoelenkaartje.nl maak jij de mooiste valentijnskaarten. Voor een dubbel zo verliefd gevoel steun je meteen een goed doel naar keuze.


U kunt niet meer reageren.