Valentijnskaarten

Valentijnsdag kán de dag zijn waarop je voor het eerst verteld hoe verkikkerd je bent op hem of haar. Maar dat hoeft niet de enige reden te zijn om valentijnskaarten te versturen. Hier vind je inspiratie.

valentijnskaartenExtra aandacht
Een dag als Valentijnsdag is een perfect excuus om een persoon waar je veel omgeeft, wat extra aandacht te geven. Dat kan door het sturen van een bloemetje, een cadeautje te geven of een valentijnskaart te sturen. Valentijnskaarten sturen kan tegenwoordig gemakkelijk via internet, bijvoorbeeld op Goededoelenkaartje.nl, waarbij je tegelijkertijd ook nog een goed doel steunt.

Geheime aanbidder
Als je heimelijk verliefd bent op iemand, is het heel spannend maar wel erg leuk om valentijnskaarten te versturen. Het kan zijn dat je niet wilt dat hij of zij weet dat je diegene leuk vindt. Maar je kunt het ook extra spannend voor jezelf en de persoon in kwestie maken door een hint op de valentijnskaart te zetten.

Zomaar
Heb je geen partner of ben je niet verliefd? Iedereen vindt het leuk om een valentijnskaart te ontvangen, dus waarom stuur je er niet gewoon eentje naar je moeder, zusje, broertje of een goede vriend(in)? Schrijf op de valentijnskaart waarom diegene zo speciaal voor je is. Op Goededoelenkaartje.nl kun je ook een foto van jullie samen gebruiken als kaart. Dan is je kaart nog heel persoonlijk ook!

Op Goededoelenkaartje.nl kun je de leukste valentijnskaarten zelf maken én laten opsturen!


U kunt niet meer reageren.