Valentijnskaartje

Liefde is iets moois. Speciaal om jouw liefde te laten zien aan jouw partner is er Valentijnsdag. Als je van iemand houdt kan je natuurlijk het hele jaar door iets leuks doen voor je geliefde maar Valentijn is een leuk excuus om een kaartje te sturen. Een valentijnskaartje kan je zelf maken en bestellen bij Goededoelenkaartje.nl.

Commercieel
In de Verenigde Staten is men, uit commercieel oogpunt, begonnen met het verleggen van de nadruk op anonieme liefde naar liefde. Valentijnsdag is in Belgiƫ en Nederland in korte tijd, sinds midden jaren 90, een groot commercieel succes geworden. Cadeauwinkels, boekwinkels en bloemenwinkels profiteren hiervan. Ook de Nederlandse posterijen deden hieraan mee door een Valentijnspostzegel uitgeven.

Zelf maken

Bij Goededoelenkaartje.nl je gemakkelijk en snel Valentijnskaarten bestellen. Je kan jouw eigen kaarten maken hier op de website. Er zijn een heleboel achtergrondafbeeldingen, kaders, illustraties en lettertypes te vinden op de website die je kan gebruiken op jouw kaart. Het is helemaal aan jou hoe de kaart eruit komt te zien. Denk er wel aan dat je geliefde het ook mooi moet vinden.

Steun ook

Daarnaast steun je ook automatisch een goed doel naar keuze. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met de twaalf grootste goede doelen in Nederland. Per verzonden valentijnskaartje gaat er vijftig eurocent naar de door jouw gekozen hulporganisatie. En het fijne is dat je niet vast zit aan extra kosten en ook niet aan een abonnement. Beter kan niet!

Valentinskaartje

Niet langer wachten dus! Ga snel naar Goededoelenkaartje.nl en maak jouw valentijnskaartje!


U kunt niet meer reageren.