Verhuisbericht maken

verhuiskaart voorbeeldEen verhuisbericht kost inzicht, tijd en geld. Twee van de drie kun je niet missen tijdens een verhuizing. Geld en tijd zijn kostbaar en schaarst dus moet er een goede en effectieve oplossing voor gevonden worden. Goededoelenkaartje.nl biedt een uitweg.

Goededoelenkaartje.nl is een initiatief van een aantal inzichtrijke ondernemers die de wereld zagen voor wat het was. Oneerlijk verdeeld. En daarom wilde zij een bedrijf opzetten die wat eerlijkheid zou creëren in een wereld waar oneerlijkheid heerst.

Doordat mensen altijd verhuizen en in nood zijn van een verhuisbericht, hebben ze hier een idee omheen gebreid. Per besteld verhuisbericht op Goededoelenkaartje.nl gaat er €0.50 naar het goede doel. Deze 50 cent wordt niet extra in rekening gebracht bij het bestellen van het verhuisbericht, maar wordt vrijgevig gedoneerd vanuit de winst van het kaartje.

Je kan als het ware zeggen dat deze ondernemers hun inkomen doneren aan het goede doel.

Daarnaast bespaard het enorm veel tijd aangezien na het bestellen de rest als een geoliede machine vanzelf gaat. Het verhuisbericht wordt naar alle gewenste geadresseerden gestuurd en op de dag dat jij wilt, afgeleverd.

Goedoelenkaartje.nl helpt jou en anderen!


Leave a Reply