Verhuisbericht nodig?

Een verhuisbericht uitzoeken en maken tijden de chaos van het verhuizen? Is het niet al stressvol genoeg? Toch moet je iedereen op de hoogte stellen van deze gebeurtenis. Gelukkig is er nu een site die de stress een beetje uit jouw handen neemt en zelfs plezier ervoor terug geeft. Op Goededoelenkaartje.nlĀ  kan je nu snel en gemakkelijk de leukste verhuisberichten in elkaar zetten!

Snel en makkelijk
De handigheid waarmee je de verhuisberichten in elkaar zet is fantastisch. Met een paar drukken op de knop heb je de meest originele en leuke berichten. Misschien wil je een foto van je huis als achtergrond of het interieur van jullie oude huis. Wellicht een foto van het gezin waarmee je gaat verhuizen. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk op Goededoelenkaartje.nl.

Daarnaast wordt er een bijna een kwart van de opbrengst gedoneerd aan het goede doel. Je mag zelfs het goede doel uitkiezen!

Verhuisberichten zijn niet langer een blok aan je been, maar zijn vanaf nu leuk om te maken. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kan je niet wachten om weer te verhuizen. Dus kijk op Goededoelenkaartje.nl en maak snel jouw eigen verhuisbericht.


Leave a Reply