Verhuiskaart

Is het tijd om jouw oude stekje achter te laten en een nieuw huisje daarvoor terug te krijgen? Nieuwe mensen die je leert kennen en een gloednieuwe woon omgeving die je kan verkennen. Dit leuke nieuws wil je natuurlijk aan iedereen mededelen. Dit kan je doen door een verhuiskaart te versturen op Goededoelenkaartje.nl.
verhuiskaart
Veel aan je hoofd

Je hebt vast nog een hele hoop aan je hoofd. Het huis moet nog afgemaakt worden, er moeten nog wat dingetjes gekocht worden, laatste dingen verhuizen en dan jij zelf nog. Geen tijd om andere dingen te doen. Toch moeten familie en vrienden weten dat jij binnenkort een nieuw stekje hebt.

Kies zelf
Dit kan je gemakkelijk en snel doen op Goededoelenkaartje.nl. Hier kan je helemaal zelf bepalen hoe jouw verhuiskaart eruit komt te zien. Wil jij een leuke kaart maken die tot in de details kwaliteit uitstraalt of wil jij een kaart die gewoon even snel in elkaar gezet is. Het kan allemaal op Goededoelenkaartje.nl.

Leuk gemaakt
Je kan een grote collectie vinden aan verhuisafbeeldingen, die je kan gebruiken als achtergrond op je kaart. Daarnaast zijn er ook nog kaders en illustraties die je op jouw verhuiskaart kan zetten. Door een leuke kader te gebruiken wordt jouw verhuiskaart nog leuker om te versturen.

Help mee
Tevens steun je meteen een goed doel naar keuze. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met de twaalf grootste goede doelen van Nederland. Als jij een verhuiskaart verstuurt gaat er per verzonden kaart 0,50 eurocent naar het door jouw gekozen goede doel. Door een kaartje te sturen help jij de wereld een beetje beter worden.

Wacht niet langer en ga snel naar Goededoelenkaartje.nl om jouw verhuiskaart te maken.


Leave a Reply