Verhuiskaart

Iedereen verhuist wel eens in zijn leven. Dit moment is voor jou nu aangebroken. Dat je in een nieuw stekje woont wil je natuurlijk aan iedereen vertellen. Een leuk verhuisbericht kan je vertellen met een kaart. Een verhuiskaart maak en bestel je bij Goededoelenkaartje.nl.

Zelf kliederen

Op de website van Goededoelenkaartje.nl kan jij zelf jouw eigen verhuiskaart maken. Er is een grote collectie te vinden aan achtergronden, illustraties en kaders. Deze kan je allemaal gebruiken om jouw verhuiskaart perfect te maken. En het leuke is, iedereen kan dit doen!

Makkelijk gemaakt
Er wordt gebruik gemaakt van een makkelijke editor. Dit is een gemakkelijke versie van Photoshop. Ook wordt er per stap uitgelegd hoe je te werk moet gaan. In totaal zijn er vier stappen die je moet doorlopen. Het is niet moeilijk en ook leuk om te doen.

Steun een goed doel
Naast deze pluspunten is er nog eentje. Als je een verhuiskaart verstuurt via Goededoelenkaartje.nl steun je automatisch een goed doel naar keuze. Er is een samenwerking met veertien officiële goede doelen waaruit je kan kiezen. Per verzonden kaart gaat er vijftig eurocent naar de door jouw gekozen hulporganisatie.

verhuiskaart
Wacht niet langer en ga snel naar Goededoelenkaartje.nl om jouw verhuiskaart te maken.


U kunt niet meer reageren.