Verhuiskaarten maken

Verhuizen kost vaak meer tijd dan je denkt en in de tijd die je over hebt, wil je natuurlijk graag genieten van je nieuwe woning. Via Geboortekaartje.nl kun je snel en eenvoudig mooie gepersonaliseerde verhuiskaarten maken en versturen. Deze worden dan echt gedrukt en door de postbode op de gewenste dag bezorgd. Je hoeft je nieuwe stulpje niet meer uit!

Kies uit de verhuiskaarten collectie of upload een eigen foto
Op Geboortekaartje.nl kun je kiezen uit tientallen voorbeeld verhuiskaarten. Of je upload een eigen foto voor nog persoonlijkere verhuiskaarten. Bijvoorbeeld foto’s van je nieuwe woonkamer of voordeur zijn goed te gebruiken voor jouw verhuiskaarten.

Na het kiezen van een voorbeeld kaart of een eigen foto, kan je een leuk verhuiskader kiezen en een leuke tekst schrijven voor op je verhuiskaarten. Nodig bijvoorbeeld je familie en vrienden uit om te helpen met klussen, of om alleen een kopje koffie of biertje te drinken. Het is geheel aan jou om te bepalen wat er op jouw verhuiskaarten komt te staan.

Maak zelf je verhuiskaarten

Een adressenbestand uploaden
Voor het gemak kan je via Goededoelenkaartje.nl zelfs de verhuiskaarten direct laten versturen naar jou familie en vrienden. Het enige wat je hiervoor moet doen is een Excel bestand uploaden met adresgegevens. Je hoeft dus echt niet meer de deur uit!

Een keuze maken uit de vele verschillende verhuiskaarten in de winkel is lastig. Helemaal binnen de kostbare tijd die je hebt tijdens het verhuizen. Verhuiskaarten kopen, beschrijven, adresseren, etc. MAAR; vanaf nu hoef je de deur niet meer uit en maak je eenvoudig originele verhuiskaarten via Goededoelenkaartje. Ga snel naar deze website voor het maken van jouw eigen verhuiskaarten.


Leave a Reply