Verhuiskaarten

Heb je een nieuw huis, ga je samenwonen, een woning laten bouwen of op kamers? Stuur dan jouw verhuiskaarten via Goededoelenkaartje.nl. Op deze website kan je zelfontworpen verhuiskaarten maken.

In vier stappen verzonden
Verhuiskaarten zijn in vier makkelijke en simpele stappen al verstuurd. De eerste stap is het kiezen van een goed doel naar keuze. Je kunt kiezen uit twaalf verschillende goede doelen. Er gaat namelijk €0.50 per verstuurde kaart naar het goede doel. Stap twee is het kiezen van een kaart en/of het zelf uploaden van een foto. Hier kan je kiezen uit meerdere kaders en verschillende kleuren. Stap drie is het bewerken van de achterkant. En de laatste stap is het invoeren van de adresgegevens. Als je die stappen doorlopen is kan je de verhuiskaarten versturen!

De verhuiskaarten versturen
Bij Goededoelenkaartje.nl kan je met gemak jouw verhuiskaarten in één keer online versturen. Hierdoor hoef je niet naar de brievenbus te lopen. Het enige wat je moet doen is een Excel bestand uploaden met de adresgegevens  van jouw familie en vrienden. Hierdoor heb je veel meer tijd voor andere belangrijke dingen.

Ga daarom snel naar Goededoelenkaartje.nl en bestel die verhuiskaarten.


Leave a Reply