Verhuiskaarten

Ga je verhuizen? Dan zijn verhuiskaarten zeker op zijn plek. Neem een kijkje op Goededoelenkaartje.nl en sta versteld van alle mogelijkheden en voordelen die het met zich mee brengt.

Verhuiskaarten met katjeHet is allemaal zo enorm simpel dat jij je misschien verbaast dat deze verhuiskaartenservice nog niet eerder online te vinden was. Maar Goededoelenkaartje heeft drie voordelen die we in deze combinatie nooit eerder hebben gezien. De unieke combinaties voor verhuiskaarten

Allereerst is het verhuiskaarten ontwerp systeem heel gemakkelijk. Door duizend verschillende elementen te combineren kunnen er alleen maar unieke, spectaculaire en gave verhuiskaarten ontworpen worden.

Daarnaast is er de mogelijkheid om jouw adressenbestand te uploaden zodat jij zelf niet alles hoeft te versturen. Hierdoor bespaar je enorm veel tijd en kan je meer spenderen aan je nieuwe huis opknappen.

Tot slot gaat er bij alle bestelde verhuiskaarten €0.50 per bestelde verhuiskaart naar een goed doel van jouw keuze. Zodoende ben je niet alleen de wereld aan het helpen, maar je bent ook een goed gevoel voor jezelf aan het creëren.

Goededoelenkaartje.nl de site voor verhuizend Nederland.


Leave a Reply