Dagboek | Verjaardagskaart

Verjaardagskaart voorbeeldZeven uur s’-ochtends en de kamerdeur gaat open. De woorden die met liefde gezongen worden bereiken mijn oren en ik open met moeite mijn ogen. Het is veels te vroeg, maar ik weet al waarom ze hier zijn. Op mijn benen die nog lekker warm onder de dekens liggen wordt een verjaardagskaart toegeworpen. Op de kaart staan de woorden “Gefeliciteerd met je 19e verjaardag” met een foto van mij als baby. Dit unieke kaartje was gemaakt bij Goededoelenkaartje.nl

Wat een leuke dag was 22 november. Ik was jarig en mijn ouders hadden een enorm grappig verjaardagskaart gekocht met daarop een foto van mij als baby. Daarnaast had mijn oma bij dezelfde organisatie een kaart besteld. Hierop zag je een foto van mij als kleuter.

Mijn andere oma had op haar beurt ook een verjaardagskaart gekocht, bij een ander bedrijf weliswaar en dat was echt te zien. De kwaliteit was beduidend minder. Maar op de foto was ik als tiener.

Mijn broertje was wel weer bij Goededoelenkaartje geweest om de laatste verjaardagskaart te maken. Hierop was een foto van mij toen ik achttien jaar werd.

Wat een leuk idee met die verjaardagskaarten, hè? En allemaal mogelijk door Goededoelenkaartje.nl. Wat een top dag!


Leave a Reply