Kaart verjaardag

Zoek jij een leuke kaart voor iemands verjaardag? Of ben je zelf jarig en wil je vrienden, familie en kennissen uitnodigen? Dat kan allemaal. Maak je eigen kaart voor een verjaardag zodat het een uniek en origineel kaartje wordt die nog niemand eerder heeft gehad! Het maakt niet uit hoe oud de jarige wordt, je kan zelf tekst toevoegen en ook je eigen foto uploaden!

Hoe maak je een kaart voor een verjaardag?

Op goededoelenkaartje.nl kan je een eigen kaart maken voor elke gelegenheid. Ook kan je een kaart maken voor een verjaardag. Als je op de site komt kan je een doel kiezen, er gaat 0,50 cent per kaart naar jou gekozen doel! Nadat je een doel hebt gekozen kan je een eigen kaart maken, dit kan met behulp van onze designs, kaders of door je eigen foto up te uploaden. Ook hebben we meer dan 100 kaarten die af zijn en je gelijk op kan sturen! Als je kaart af is en je stuurt hem op voor 15.00 dan ligt je kaart de volgende dag al op de mat! Hoe makkelijk is dat!

Twee in een!

Door een kaartje te sturen via goededoelenkaartje.nl steun je het goede doel en maak je de ontvanger van het kaartje blij! Ook kan je voor andere gelegenheden een kaartje sturen. Om iemand te bedanken, sorry te zeggen, beterschap te wensen, kerstkaarten, valentijnskaartjes, moederdagkaarten, vaderdagkaarten, het maakt niet uit! Je bepaalt het helemaal zelf!


Leave a Reply