Kaartjes voor een verjaardag

Ja, je bent jarig! En wat is er nou leuker dan het krijgen van kaartjes op je verjaardag? Het geeft toch een extra betekenis aan de dag. Maar vergeet niet: als jij het krijgen van kaartjes op je verjaardag zo leuk vindt, dan vinden je vrienden en familie dat waarschijnlijk ook! Dus vergeet ze niet een kaartje te sturen!kaartjes verjaardag

Je eigen verjaardag
Weer een jaartje erbij! Je ziet de postbode voorbij lopen en gaat naar de deur. Een krant, reclame, rekeningen en een verjaardagskaart! Vol ongeduld scheur je de envelop open. Het is van je tante! Die heeft een kaart verstuurd vanaf Goededoelenkaartje.nl. Wat is je tante toch een lieverd. Ze stuurt een kaartje naar jou voor je verjaardag en ze steunt gelijk een goed doel!

De verjaardag van je zus
Oeps, bijna vergeten dat je zus morgen jarig is! Tijdens werktijd sneak je er nog even snel tussen uit om een cadeautje voor je zus te kopen, maar je moet natuurlijk ook nog een kaartje sturen. Je herrinnert je het leuke kaartje wat je van je tante voor je verjaardag hebt gekregen. Snel surf je naar Goededoelenkaartje.nl waar je zelf je kaartje kan maken. Je laadt een leuke foto in en past deze snel aan. Op het moment dat je op de knop verzenden drukt zie je dat deze morgen nog bezorgd wordt omdat je voor drie uur hebt besteld. Scheelt ook weer!

Leuke kaartjes voor een verjaardag maak je op Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply