Leuke verjaardagskaarten voor de jarige

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een leuke verjaardagskaart. Je kunt een standaard kaart kopen of je maakt zelf een unieke kaart op Goededoelenkaartje.nl. Dan weet je tenslotte zeker dat de ontvanger de kaart niet dubbel heeft gekregen en je steunt een goed doel!

Een blije jarige job
Leuke verjaardagskaarten maken lijkt misschien ingewikkeld, maar dit is het niet. Het is juist super simpel. Binnen een paar minuten heb je leuke verjaardagskaarten om de jarige job mee te verrassen! Op Goededoelenkaartje.nl kun je kiezen uit een kaartje uit de collectie of je kunt zelf een foto uploaden voor op de voorkant van de verjaardagskaart. Dus heb je nog een leuke of grappige foto van de jarige job waarmee je hem kunt verblijden, plaats deze dan op het kaartje en het wordt een origineel, maar leuke kaart!

Creativiteit
Bij het ontwerpen van de leuke verjaardagskaarten kun je niet alleen een eigen foto uploaden. Je kunt ook bijpassende illustraties toevoegen en een leuke tekst op de voorkant plaatsen. Uiteraard bepaal je het helemaal zelf hoe het kaartje eruit komt te zien, dus ga aan de slag met jouw creativiteit!

Per post of op het feestje?
De bestelling van de leuke verjaardagskaarten net zo snel afronden als het ontwerpen? Dat kan ook! Je kunt het kaartje bestellen en eventueel direct laten verzenden zodat de jarige het kaartje op tijd ontvangt. En als je liever de verjaardagskaart persoonlijk geeft, verstuur je het kaartje naar je eigen adres en kun je het geven op de jarige zijn/haar verjaardag zelf!


Leave a Reply