Leuke verjaardagskaarten

Is er binnenkort iemand jarig en wil je die eens verrassen met een zelfgemaakte verjaardagskaart? Dat kan nu bij Goededoelenkaartje.nl. Op deze site maak je leuke verjaardagskaarten die je naar iedereen kunt sturen, ongeacht de leeftijd. 

Ontwerp helemaal zelf
Op Goededoelenkaartje.nl kan je nu zelf een verjaardagskaart ontwerpen en deze helemaal afstemmen op de jarige. Dit kan je doen door middel van verschillende voorbeeldkaarten. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een foto of een plaatje te uploaden. Deze kan je dan vervolgens weer bewerken door verschillende kaders, figuren en teksten toe te voegen. Op deze manier maak je leuke verjaardagskaarten en zijn ze stuk voor stuk uniek.

Steun een goed doel
Het unieke van de website Goededoelekaartje.nl is dat je bij elke kaart die je verstuurd een goed doel naar keuze steunt. Er gaat namelijk vijftig cent per kaart naar het goede doel. Voorbeelden van goede doelen die je kunt kiezen zijn Unicef, War Child, Artsen zonder Grenzen, KWF Kankerbestrijding, SOS Kinderdorpen en meer. Daarnaast kun je er ook voor kiezen met jouw bestelling alle deelnemende goede doelen te steunen.

Bestel leuke verjaardagskaarten op Goededoelenkaartje.nl en help automatisch een goed doel.


U kunt niet meer reageren.