De leukste verjaardagskaarten

De leukste verjaardagskaarten hebben natuurlijk een leuke wens en grappige opdruk. Nog origineler is het, als je jouw verjaardagskaart verder personaliseert. Maak je jouw verjaardagskaarten via Goededoelenkaartje.nl, dan worden deze gedrukt en door de postbode op de aangegeven dag bij de jarige bezorgd. Ook gaat er bij alle verstuurde verjaardagskaarten nog eens automatisch €0.50 per kaart naar een door jou gekozen goed doel.

Goededoelenkaartje biedt tal van afbeeldingen voor de leukste verjaardagskaarten. Hieromheen kan je eventueel een leuk verjaardagskadertjes plaatsen. En een leuk tekstje voor op je kaart is ook snel gemaakt nietwaar?

Kijk voor leukste verjaardagskaarten op Goededoelenkaartje.nl

Hieronder vindt je ter inspiratie nog 4 leuke tekstjes voor op je verjaardagskaart. Deze kan je zelf eenvoudig bij Goededoelenkaartje op jouw verjaardagskaart typen, waarna je kaart wordt gedrukt en door TNT Post bij de jarige bezorgd;

  • Hierbij een verjaardagskaartje voor een bijzondere dag. Dat je maar veel liefde en geluk ontvangen mag!
  • Hieperdepiep, deze verjaardag sta jij weer eens in het middelpunt, deze dag is jou helemaal gegund!
  • Hoi piepeloi, Bert is jarig en dat is mooi, hij is nu 6, al een grote knul, laat iedereen het maar weten jongen, sta op en brul!
  • Hoera, wat een feest. Martine is jarig en mag nu drinken als een beest. Ze wordt nu 18, onze schat. De leukste puber, die we ooit hebben gehad!

Kijk voor meer voorbeelden op Goededoelenkaartje.nl en maak direct je mooiste verjaardagskaarten!


Leave a Reply