Persoonlijke verjaardagskaartjes

Wie kent het niet, weekenden achter elkaar vol met verjaardagen. Dan heb je weer een verjaardag van je neef en dan weer van jouw zus. Leuke cadeautjes zijn er genoeg om te kopen, maar om het cadeau persoonlijker te maken, kun je persoonlijke verjaardagskaartjes ontwerpen. Hier kun je een leuke tekst in typen en zelfs een leuke foto op de voorkant plaatsen!

Persoonlijk kaartje
Als men het woord ‘ontwerpen’ hoort, denkt men al snel dat dit veel tijd kost en dat het ingewikkeld is. Dit is niet het geval! Op Goededoelenkaartje.nl kun je gemakkelijk en snel persoonlijke verjaardagskaartjes ontwerpen. Deel het kaartje in zoals je zelf wilt en je kunt unieke verjaardagskaartjes versturen of geven aan de jarige job.

Uniek
Plaats zelf een foto op het kaartje en verzin een leuke tekst om de jarige mee te verrassen. Een leuke foto van jullie twee op de voorkant is natuurlijk ook erg leuk. Niemand zal zo’n verjaardagskaart verwachten. Kies een leuke kader uit en plaats deze rondom de foto. Maak het kaartje zo uniek als je zelf wilt.

Jarige job blij, een goed doel blij
Met de verjaardagskaartjes maak je niet alleen de jarige job blij, maar ook een goed doel. Per bestelde verjaardagskaart, gaat er 0,50 eurocent naar een goed doel naar keuze. Kies ervoor om de verjaardagskaartjes direct te versturen of laat het kaartje naar je eigen adres versturen. Je hebt alles zelf in de hand.


Leave a Reply