Iemand leuk voor je verjaardag uitnodigen

Het is bijna zover, de grote 21! Over een week of drie ben je officieel volwassen en mag je alle, maar dan ook alle clubs bezoeken.  De zestiende van augustus is het feest en dat wil je natuurlijk groots vieren. Een “sweet 21” met al je vrienden en vriendinnen. De grote vraag is: hoe ga je al deze mensen voor jouw verjaardag uitnodigen? Er valt zoveel te regelen voor de grote dag, dat je amper tijd hebt om uitnodigingen te laten maken. Goededoelenkaartje.nl bespaart je een hoop tijd en stress.

Speciaal en speciaal
Goededoelenkaartje.nl is niet zomaar een website. De naam zegt het al, het is een website waarop je online kaartjes kunt maken en tegelijkertijd een goed doel kunt steunen. Een win-win situatie dus! Wat de gelegenheid ook is, gegarandeerd dat je een juiste kaart vindt! Van elke wenskaart die je stuurt gaat 50 eurocent naar het goede doel waar jij voor kiest.

Daarnaast kun je eigen uitnodigingen maken. Dit betekent dat je eigen illustraties, afbeeldingen, foto’s, kleuren, lettertypes en tekst kunt
plaatsen. Je vrienden voor een verjaardag uitnodigen is nog nooit zo leuk geweest!

Makkelijk en snel
Wat ook nog eens een voordeel is, is de snelheid waarmee de kaarten verstuurd en ontvangen worden. Als je je kaarten voor 15:00 uur bestelt, zijn ze de volgende dag al in huis. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de kaarten al naar je vrienden en vriendinnen te laten verzenden.

verjaardag uitnodigingen

Wil jij op een speciale manier je vrienden en vriendinnen voor je verjaardag uitnodigen? Doe dit dan op Goededoelenkaartje.nl en steun tegelijkertijd het goede doel.


Leave a Reply